Ik vertel je niets nieuws als ik zeg dat internet vol staat met onzin. Helemaal als het gaat om voeding en gezondheid zijn er relatief weinig serieuze en betrouwbare bronnen. Jouw welzijn is big business, maar als je serieus wilt werken aan een gezonde levensstijl, moet je oppassen voor commerciële en gladde praatjes.

Juist omdat het om de essentie van jouw welbevinden gaat, is het van groot belang dat je volledig kunt vertrouwen op degene met wie je aan de gezondheid van je lichaam en geest werkt. Dit staat haaks op de onethische verkooptechnieken en dubieuze bewijsvoering waarvan veel producten, methodes en zelfbenoemde goeroes gebruik maken.

Bij Axis of Energy draait het – zoals de naam al zegt – om jou en jouw energie. Ik ben er om samen met jou tot duurzame resultaten te komen. Tot een aanpassing van jouw voedingspatroon waarvan je voor de rest van je leven plezier hebt. Daarbij maak ik geen gebruik van generieke praatjes en potjes met pilletjes, maar van persoonlijke aandacht en écht voedsel dat dicht bij ons staat.

Geen fake resultaten dus, maar een 1 op 1 benadering die bewezen werkt!

De “dieet en fitness industrie” is rijk aan gladde goeroes die je proberen een wondermiddel te verkopen. Maar dat bestaat niet!

Wees alert op verkooppraatjes!

Maak nu een afspraak!

When diet is wrong, medicine is of no use.

When diet is correct, medicine is of no need.

ancient ayurvedic proverb